Inicio Inici Home | Mapa Web | Mapa web | Plan du site | Castellano | Català | Français LinkedIn RSS RSS RSS Twitter Viadeo

Outsourcing

Externalització de tasques comercials d'organització, planificació i supervisió, acompanyant a l'equip en el terreny.

outsoursing management

Direcció de vendes externalitzades per a Pimes que volen ser més competitives

Ganantia ofereix els seus serveis de Outsourcing Management Comercial per potenciar la direcció de vendes en les Pimes, permetent que la companyia dediqui els seus recursos interns cap a les seves activitats estratègiques.

En el context actual de màxima competència, on la productivitat és un factor clau d'èxit, les organitzacions es posicionen en l'avantguarda sent més innovadores quan generen major valor per als seus clients.

Aquest servei se centra en una externalització de la direcció de vendes a temps part-time. Acompanyem als integrants del seu equip en les accions sobre el terreny, per maximitzar l'eficiència comercial de l'organització, actuant en tres àrees:

Eficàcia en la visita

Planifiquem l'acció comercial para: optimitzar els recursos disponibles i així atendre de la millor forma a la cartera de clients, generar una taxa més elevada de vendes creuades i assegurar un major ràtio de transformació de clients potencials. Definim objectius específics, mesurables, assolibles i compatibles amb l'estratègia comercial de la companyia. Realitzem un seguiment i avaluació dels resultats per augmentar l'eficàcia i eficiència de la venda.

Marketing de Impulsió

En col·laboració amb el seu departament de màrqueting, potenciem l'oferta de productes i serveis. Participant en la creació d'accions comercials i promocionals específiques, orientades a l'animació del punt de venda, el llançament de nous productes, la formació de la seva xarxa de distribuïdors i/o franquícies.

Marketing relacional

Conscients del cost molt elevat de la prospecció comercial i de la rellevància de la fidelització dels clients actius, Ganantia proposa accions i estratègies de fidelització per construir relacions sòlides i de futur.

Reforci l'acció comercial en el terreny i asseguri l'assoliment dels resultats acordats.


Maximitzi els seus recursos a través dels nostres serveis. Els professionals de Ganantia li brindaran una solució a la seva mesura.

 Demaneu informació | Veure projectes

Diagnostia

Identifiqui el nivell d'operativitat del seu departament comercial...llegir més


Coaching

Un procés de millora individual o col·lectiu orientat a produir resultats de qualitat superior… lleguir més


Formació

Planificació, organització o supervisió de la meva força de vendes. Què vull enfortir...? llegir més