Inicio Inici Home | Mapa Web | Mapa web | Plan du site | Castellano | Català | Français LinkedIn RSS RSS RSS Twitter Viadeo

Formació

Potenciar les competències tècniques, directives i comercials de forma sostenible.

formacio per a la direccio

formacio per kam i comercials

Proporcionem als seus equips les eines necessàries per assegurar els resultats acordats

Si ben cada persona aporta a la companyia els seus coneixements i experiències, la rapidesa amb la qual evolucionen les necessitats dels nostres clients, la nostra oferta de productes i/o serveis, així com, la qualitat de les propostes de la nostra competència; ens obliga a potenciar i afermar les nostres competències i el nostre posicionament de forma sostenible al mercat.

Ganantia proposa programes de formació a mesura, que responen a les necessitats particulars de capacitació de cada organització.

Formació per a la direcció

Els nostres programes proporcionen als directius les eines tècniques necessàries, per realitzar el més adequat disseny de l'equip comercial, segons el pla estratègic de la companyia. Desenvolupen les competències directivas a les àrees de planificació, organització i supervisió de la força de vendes.

La venda consultiva

Un nou perfil de client, més informat i format, més emocional, més selectiu i exigent i amb una major capacitat d'elecció, ens està indicant els límits de la venda transaccional sobre el model “Producte Preu”. La venda consultiva ofereix la possibilitat de considerar al nostre client des d'una perspectiva de relacions comercials a llarg termini, realitzant acords des d'un escenari de “Guanyar – Guanyar” tant per al client com per a nostra companyia.

Programes enfocats al procés comercial

En la fase prèvia a la venda proposem revisar els conceptes de la planificació comercial anual per zones i clients. L'anàlisi dels resultats, l'assignació i gestió del pressupost comercial i de màrqueting i la preparació personal i professional a la venda. 
En la fase operativa de la visita, oferim potenciar la identificació de necessitats i oportunitats de negoci. Formular la proposta de la manera més assertiva, segons les preferències del client i manejar la resistència a la compra, sense renunciar als nostres objectius. Desenvolupar una visió global de la situació per aconseguir el compromís del client. 
En la fase posterior a la venda, ens centrem en la millor forma de dur a terme el seguiment i establir continuïtat en les relacions interpersonals amb els clients.

Demaneu informació | Següents serveis

Outsourcing

Eficàcia en la visita, màrqueting d'impulsió i relacional…llegir més


Coaching

Un procés de millora individual o col·lectiu orientat a produir resultats de qualitat superior…llegir més


Diagnostia

Identifiqui el nivell d'operativitat del seu departament comercial...llegir més