Inicio Inici Home | Mapa Web | Mapa web | Plan du site | Castellano | Català | Français LinkedIn RSS RSS RSS Twitter Viadeo

Coaching

Un procés per enfortir les competències de lideratge individuals i col·lectives i crear Equips d'Alt Acompliment.

la dinamica del coaching

coaching per a directius

coaching per kam i comercials

No hi ha aprenentatge organitzacional sense aprenentatge personal. 

Edward Deming

 

El coaching és un model d'aprenentatge adult que ofereix a la persona i a les organitzacions les eines per produir resultats de qualitat superior. És un procés que enforteix el lideratge individual i permet crear Equips d'Alt Acompliment on guanya la persona i guanya l'organització.

Coaching per a Directius

Organitzat en dues àrees: "La gestió del lideratge de si mateix" que ho habilita per liderar en la complexitat i la incertesa i en segon lloc, "La gestió del lideratge d'equips" que harmonitza la contribució dels seus col·laboradors i consolida la sinergia per a l'alt acompliment.

Coaching per KAM i Comercials

Organitzat també en dos blocs. El primer referit a "L'eficàcia personal", des d'una major comprensió de si mateix per captar millor als nostres clients. Detectar les seves necessitats i noves oportunitats de negoci. El segon bloc està dedicat a "El lideratge en les relacions interpersonals", per gestar una nova modalitat de relació amb els clients interns i externs. Gestionant efectivament les preferències dels clients, la pressió dels resultats, els canvis constants i la comprensió global de l'entorn.

Assistents i responsables de servei

Dirigit a enfortir la seva capacitat de relació amb el client extern i reforçar la seva eficàcia personal en la relació amb la força de vendes i amb els departaments de l'organització.

Una organització que propicia un ambient per a l'aprenentatge i la innovació, és conduïda per líders que inspiren i gestionen als seus equips des del co-lideratge.

Els beneficis del Coaching

Per a l'equip directiu:
- Consolida la conducció estratègica i la gestió de les operacions de l'organització, a través de la integració i desenvolupament de competències avançades en l'equip que la dirigeix.
- Promou una cultura empresarial que aferma el compromís de tot el personal i afavoreix en la companyia un major creixement a curt i llarg termini.

Pels KAM i els Comercials:
- Enforteix la comprensió de les seves competències com a comercial i desenvolupa noves competències per obtenir una major comprensió del seu client. (fer la millor oferta i vendre considerant les seves necessitats)
- Crea relacions sòlides a futur.

 Demaneu informació | Següent serveis

Diagnostia

Identifiqui el nivell d'operativitat del seu departament comercial...llegir més


Formació

Planificació, organització o supervisió de la meva força de vendes. Què vull enfortir...? llegir més


Outsourcing

Eficàcia en la visita, màrqueting d'impulsió i relacional…llegir més